S M Y R I L  -  L I N E . Startsíðan.  S M Y R I L  -  L I N E .
 

                           Rejsen til Færøerne fra Danmark, og til bage igen.

En' Super God' Sommer' Rejsen fra; Hirtshals Danmark - til Tórshavn Færøerne, &. Retur.!

Oplev dig en' Biltur Rejsen, Rundt om kring på Færøerne. . . 

Ja.! Se' Lige denne Video Film, filmen er godt nok fra sommeren 2014.?

"Og er du Handicappet, så som dårligt på benerne, og er måske kørestols brugere, ja så er det lige her du skal, ja brug netop Smyril-line's Færgen "Norrøna." Hun er nemlig sagen, fordi der er det netop Handicap's venlig; og der til er det nemt at komme rundt på selve færgen, og du kan få en super god Service fra Smyril-Lines medarbejdere på selve færgen Norrøna...

Og der til må man også nevne, selve Hotel Føroyar, som samarbejder netop med Smyril-Line, - Der kan man få en Super God Service med, der findes også Handicap venlige værelser, lige så også på selve Færgen, findes også Handicap venlige kahytter, specielt en med Handicap...

Prøv det venner, og en God Rejse ønskes her fra mig.!  POLLURIN...

 

 

M/S. Norrøna. - - -   www.Smyril-Line.com  - - - M/S. Norrøna.

S M Y R I L  -  L I N E .

 

http://www.smyrilline.dk/sejlplan

S M Y R I L  -  L I N E .

 

Tilbud for 2020 fra Smyril-Line.

Tryk med din Mus på billedet ovenfor, så Gejdes (Linkes) du til Siden.!

S M Y R I L  -  L I N E .

 

Her er Sejlplanen 2020, findes hos Smyril - Line.  "Klik med Musen på Billedet oven over her.!

Ellers er linken denne her.: https://www.smyrilline.dk/sejlplan

S M Y R I L  -  L I N E .

 

Sejl med Smyril - Line "Norrøna" Fra Danmark og helt op til Island i 2020.

Tryk med Musen på Billedet ovenfor, så videre Gejdes (Linkes) du til Sejlplanden...

S M Y R I L  -  L I N E .

www.Travel.fo  

           

M/S. Norrøna.  - - -   www.Smyril-Line.com  - - -  M/S. Norrøna.

S M Y R I L  -  L I N E .  


The North Atlantic Link.

S M Y R I L  -  L I N E .

http://www.Legoland.dk/ 

http://www.Skallerup.dk/ 

http://Blokhusavis.dk

http://www.Lalandia.dk 

http://www.Bramming-esbjerg-ribe.esbjergkommune.dk/

http://Skagen.dk/ 

 

www.Smyril-Line.dk  www.Smyril-Line.fo 

http://www.smyrillinecargo.com/ 

https://www.bws.net/da
Ny samarbejdsaftale med Smyril Line...


Smyril Line og Blue Water begyndte sit samarbejde i 1999 og har nu aftalt at gå tilbage til deres tidligere set-up.!

Siden 1999 har det færøske rederi Smyril Line og det danske transportfirma Blue Water Shipping haft et tæt samarbejde omkring transport og logistik mellem Færøerne, Island og resten af verden.

På grund af Smyril Lines økonomiske problemer blev Blue Water Shipping involveret i Smyril Line, da man i 2005 oprettede et joint venture: fragtselskabet Smyril Blue Water til at tage sig af fragten på "Norrøna".

I 2006 blev selskabet 100% ejet af Blue Water Shipping, som siden har haft en aftale med Smyril Line om at varetage fragtkapaciteten på "Norrøna", der sejler mellem Danmark, Færøerne og Island.

Nu har Smyril Line fået styr på økonomien og har de sidste par år lavet pæne økonomiske regnskaber. Parterne har derfor i fællesskab besluttet at ændre aftalen med virkning fra 1. januar 2015, således at Smyril Line tilbagetager ansvaret for fragtkapaciteten på "Norrøna". Blue Water Shipping fortsætter som samarbejdspartner og skal levere transport- og logistikydelser fra og til "Norrønas" danske ansløbshavn, Hirtshals og resten af verden. Dermed er man grundlæggende gået tilbage til den samarbejdsmodel, der eksisterende fra 1999 til 2005.

I forbindelse med den nye aftale overtager Smyril Line Blue Water Shippings nuværende medarbejdere og kontor- og lagerfaciliteter i Torshavn og Seydisfjordur, mens de to selskaber vil dele lokation i Reykjavik, hvor en del af de nuværende Blue Water Shipping-medarbejdere overgår til Smyril Line.

"Det er naturligvis trist at sige farvel til en række gode, dygtige og loyale medarbejdere, men det er en fremtidssikret model, der er lavet. Det betyder, at alle medarbejdere er tilbudt job hos Smyril Line, og vi glæder os således over, at vi kommer til at bevare kontakten til dem fremover som samarbejdspartnere," siger direktør Bent Rasmussen, Blue Water Shipping.

Som en del af transport- og logistikaftalen vil Blue Water Shipping i forbindelse med indlevering af gods til og fra Færøerne og Island opretholde lagre i København og Hirtshals.

"Vi har igennem årene haft et rigtigt godt samarbejde med Smyril Line, og nu får samarbejdet en anden form, som vi dog kender fra tidligere. Vores samarbejde vil stadig være baseret på en stor fælles interesse i at levere de bedste og mest fleksible dør-til-dør transportløsninger til vore kunder mellem Færøerne og Island og resten af verden", siger Bent Rasmussen.

HirtshalsPaper

 

https://www.bws.net/da 

M/S. Norrøna.              M/S. Norrøna.    

 

S M Y R I L  -  L I N E .

http://www.Faarupsommerland.dk