Startsíðan.

INCREDIMAIL.  &.:   INCREDIWORLD. 

 

Jeg gør kun brug af min IncrediMail, da jeg skal læse og skrive min "E-Mail." 

Jeg bruger sledt ikke, Outlook Express, eller Microsoft Outlook. 

Jeg bruger kun; ja min IncrediMail.' - Et Super godt E-mail program... 

IncrediMail, kan godt bruges, til alt slags mail, der findes.!

Jeg kan godt, og stærkt anbefalde alle jer, at gøre brug af IncrediMail...

Ja jeg bruger det, både til min Webspeed.dk  &.: min Hotmail.com  &.: min Gmail.com... 

 

 

En Rigtigt Godt, og meget interessant, og spannende, og super godt E-mail, program.!  Til alt slags for e-mail brug.!    Det er IncrediMail…!

Der findes, 1000 vis af muligheder, som du ikke finder, med både i Windows Mail, og i Outlook'en.

Et program, som gør, at du ikke, vil savne, både Windows Mail, og  Outlook'en… Men vil hellere, savne IncrediMailen, i det man ikke kan komme til at bruge den, fordi du vil straks; savne alle de mange muligheder, du ar med IncrediMailen, som ikke kan findes; på både Windows Mail, og Outlooken.!      Og af samme grund, vil du hellere foretrække, IncrediMail, end den tomme, og begrænsede Windows Mail, og den Outlook, man kender så godt til, fra Microsoft.!   Ja.! Så vil man, hellere gøre, brug af IncrediMail, end de andre.!

"Har du først prøve det, ja så vil du med Garanti, ikke vende til bage til, Windows Mail, og til Outlook'en.”

   Da vil du nok synes, at både Windows Mail, og Outlook'en, vil virke meget tom, og begrænsede muligheder; og mere trist, til forskel med den berømte; IncrediMail…!

Det er, med stort Garanti; at i vil straks, tage IncrediMailen, til jer; og holde af Programmet, og mange gange bedre, end man vil gøre det, med både Windows Mail, og den kendte Outlooken…!

”Jeg selv, bruger kun IncrediMail; og bruger ikke andre typer, mail programmer; end det Super gode program, IncrediMail…  Der har jeg, både Spam-filer, og et hvor man selv, kan fra sortere, mails med, om man bliver plaget, og plaget, af nogle personer, eller af andre, så som farlige Spam/felder.!

Der har, jeg også redt stavningshjælp, til alle sprog, man nu har brug for, så som jeg, hvor jeg skal både bruge det til, både Dansk og Færøsk, og Islansk, og Engelsk, og Norsk, og Svensk, og Tysk.! 

”Så ingen problemer, med det sproglige, med IncrediMail.!”

Jeg kan godt, og stærkt; andbefalde dig, og mange andre, at' Gøre brug af det her, super gode Mail program...   "Jeg bruger intet andet Mail-program,

kun Incredimail til Alt, slags Mail's.!"

2

 

 www.IncrediMail.com 

           

   

P/S.:  -   Nyt,  - Nyt. 

 Yubiiii - 'Nu; kører, :Funger: IncrediMail; på alle Systemer, uden form for broblemer...!

Nu Kører IncrediMail, på alle Windows Internet Explorere, uden problemer...

Men det Kræver, at du har installeret, Windows Service Pakken, til Vista, og Windows 7,eren.  Med (SP-1. &: 2.) Og Windows 8, &.: 8,1'eren, og Windows 10'eren. Kan den Godt klare, alle andre slags Styre Systemer...

          

 

  

                www.IncrediMail.com   &.:    www.IncrediWorld.com