Startsíðan.

Ekstra Store Billeder.ASTINA.dk Lihn &. Boi. A/S. -Viborg. P/F. Reyni Service. - Tórshavn. 
 BilGalleri... thansen. A/S. Toyota. - Owners Club. 

For at vise Store Billeder (Foto's), kan (skal) du bare Trykke med selve Musen, på de små Billeder nedenfor her, så skifter det de billede ud hver gang, du trykker på de små Billeder. "Prøv det.!"
Ellers finde den Orance lyse Knap, oppe for oven på denne side, hvor der står, "Ekstra Store Billeder."
"Disse billeder er alle fra i år 2021, Og så snart jeg har nu har nogle Nyere billeder, vil de også komme på her.!
     Nu da Jeg har fået lavet, lidt om på bilen, siden disse billeder blev tage, så stemmer billederne ikke helt.!"

"Disse sidste billeder, er fra 09-September.-2021."

"Ja.! Efter Bilen nu har fået en års, overhaling, og Nye Fælger.!"

 
.
 
 
 Her er min Kære &, Højt Elskede -Toyota Corolla GSi-16. -E'10. /4,TE.-Sport Model...
N...Nu er dagen kommet, nu har vi den 20,Maj.-2024. Og nu er Du en Veteran Bil'...

Her er min, Søde &. Dejlige Følgesven, min Toyota Corolla GSi - 16. E'-10. / 4,TE. - Sport Model. Fra 1994.

"Den Købte jeg fra, Den 20,Maj,-1994.... v/'Kent Boi Pedersen. Nu heder de - 'Lhin &. Boi' A/S i Viborg."

Den har en heste Motor på 128,hester og er en 1.6. Med et GTI Motor, og er kørt meget godt til, så det er ikke gået nogle heste tabt, fra ny af, og frem til nu...
Den fik Installeret en Automatisk Kobling, i Juni måne 1996, og det fungerer fint for mig, som er Fød Handicappet, og i 1994 fik jeg købt den som en Invalide-Bil, og derfor Fritages jeg for Vægtafgift.:.!
Og her for nogle år siden, fik jeg så sæt en Blockerere ind, ja i den Automatiske Kobling, så bilen nu ikke vil (kan) rulle baglæns, da jeg holder oppe på en stejl bakke, og i gir, så vil den hænge lidt i den, men ikke for længe, fordi der må passes godt på den, så den ikke bliver for varm, og vil så slå Blokeringen fra, sker det; ja så vil den Rulle Baglæns, hvis du ikke kan køre af sted i bakken...
Og da man bruger den Automatiske Kobling, ja så måtte jeg vænne mig til, at hver gang du stopper ved et vejkryds, eller lignende, ja hvor man må stoppe bilen, skulle jeg huske hver gang at sætte den i fri gier, så man sparer på koblings lameller og den slags, som har med Gearkassen at gøre, og da man så ikke skal bruge bilen den dag, ja så skulle (skal) jeg huske at slukke for den Automatiske Kobling, hvis man ikke gør det, ja så står en Luft Pumpe og kører hele tiden, og tapper den for strøm, Luft Pumpen, er den som styrer selve Koblingspedalen både ind og ud, og sørger for at man frit kan skifte Gear, uden at bruge selve pedalen, og det er netop trygt, at så have lys nede ved pedalerne, så man kan holde et øje med pedalen, særdeles da det er mørkt, er det en super god hjælp med lys.! Før jeg fik monteret lysene, da brugte jeg en svag blå lampe, som var sæt i Sikarettemderen, men det lys var alt for dårligt, og for utrygt at bruge...
Derfor blev det for nyligt, så monteret Lys nede ved selve pedalerne, i fører siden; og lige så ved passaser siden, et blåt lys, med afbrydere på, det fik jeg så lavet på værkstedet hos Toyota Viborg.!

Nej.! Bilen har slet ingen Rust, og ingen Skader, men har døjet med i starten, fra den blev købt, af mange Indbrud i bilen, hvor tyvende stjæl både Stereo og Aerebacken som sidder i selve Rattet, det skede 8,gange.!
Bilen er ikke Sanket, men har en GTI Undervogn, og jeg kører med "205/45/16-tommer" 5. stjerne Sport fælger, fra 1998.! Næste gang jeg skal have nye dæk, skal de aller helst være "205/40/16."
"Der er Udskiftet Blinkelygter i frontkofangere, med klare blinkelygte glas, og lige så dem som sidder i front-sideskærme, er også udskiftet, med klare blinkelygte glas, og på Frontens kølere, er sæt Lygtegril i, med Klare HelleLanglys lygter, og Hovedlygterne har fået Sorte Øjnevipper på, og i Hovedlygterne sidder det Gule Pærer i, til både nær og langlys.!
Og ved Luftindtaget hvor selve nummerpladen sidder i fronten, er der nu for nyligt, monteret Kørelys Lygter...!
Og på selve Motorhjælmen, sidder det et Toyota Imbolem, og strutter op ad, og viser også at det nu er en Toyota... Og Alle de Sorte Kanter på både for neden, på Frontkofangeren, og underbidet her, er kun malet Hvid, Bilens hvide farve heder FN (UN.)/Hvide.!

Bag på er alle Hovedlygterme udskiftet med Celica/Sportlygter, og har klare lygteglas, og Tågelygter i hver baglygter, de købte jeg fra ASTINA.dk.! Jeg har et Ekstra sæt liggende, om det nu skulle ske dem noget, ja så er jeg sikret med ekstra lygter, til både fronten og dem som sidder bag på...
Og ovenpå ved Bagdørklap er sæt en Ekstra Bagshægsbøjlere på, med en Rød lang stoppelygt, Spøjleren er malet hvid, og er købt fra ASTINA.dk, og det er Toyota i Viborg, der har sæt den på, og mælet den...
Og.! De flere farvede GSi-16 Mærkerne, på begge dører, og den på bagklapen, blev købt fra en Skiltemalere her i Viborg, for mange år siden... (Lige nu kan jeg, desværre ikke huske navnet på skiltemæleren.)
Lige så, er den Sorte kant, på Bagkofangere også kun malet Hvid, og Sideskørtene og Skørte Side klappene, er Originale fra Toyota, og er mælet kun 1,gang, og mange år siden.!
Vindafviserne på begge frontdøre, er købt fra ny af, fra Toyota Viborg, og lige så Udstødnings Hælerøret, er også købt fra ny af, fra Toyota Viborg.!
Bilen er født med Sedevarmere, i begge front seeder; og den har også de originale El-ruder og El-central-lås, og 100%Servostyring...I
Dørene sidder 250,Watt 3,vejs i 8,Ohm, af Panasonic Højtalere, og et Grundig Stereoanlæg på 4,gange 50,Watt i 4,Ohm udgang, med Dab++ og Blutooth, og har ekstra udgang til ekstra Forstærkere, og udgang til Subwoofere, og i Hattehylden bag, sidder det der,550,Watt 4,vejs i 8,Ohm af Alphina Højtalere.!
Og der er lagt kabler klar, til en Subwoofere, og til en ekstra forstærkere, om jeg nu på et senere tidspunkt skulle komme til at anskaffe mig, både Subwoofere og ekstra forstærkere, ja så ligger kablerne der klar til det.!
.>>Mine planer er, på et senere tidspunkt, at Mørke Tone Bagsideruderne, og den i bagklappen, med anten BlåSort, eller GrønSorte.<<
"Ellers siden jeg nu ikke slev, kan klare at både støvsugeningen, og Lakrense og Bone bilen mere.! 
Begrund af mit medfødte Handicap, som bare nu bliver værre, og værre år om år, og hvor jeg nu næsten ikke kan gå mere, ja så er stærkt begrænset hvad jeg selv kan klare, ja nu er det godt som helt slut for mig at kunne, gøre den slags selv.!
Men må nu Købe mig til den Hjælp, til at give kære bil, en god omgang Lakrens, og Bonevoks og den slags, og lige så det indvendige.! Det plejer jeg at så få levet hver andet år, ved en Autoplejere.!
Nej, Endnu har jeg så ikke brugt nogle faste steder, til den slags, men er på udkik efter et godt tilbud, som min  Fattigmands Pensionist Pengepung nu kan klare.!" 
"Nej.! Jeg har ingen Planer endnu, om at udskifte min kære Toyota Corolla'en ud, med en ny, selv om den nu er 30,år gammel, ja den er mu en; >Veteranbil<...!
"Fordi det kan ikke gøres billigere, en det er lige nu; Bilen har kørt Problemfrit, og har været mig billig, i gennem de mange gode år, jeg nu har ejet den, og nu ejer jeg den med Rub og Stup...!


Tryk Med din Mus, på her.!


Tryk dig med Musen, på selve de 2, Toyota Imbolem-Logo'er,
bliver du Linket videre, ja til dem; hvor man kan Købe, og -
Online Bestille de mange, Toyota Inbolemmer...!

  


Tryk Med din Mus, på her.!


Køb dig en Toyota, ja så har du en Super God og Dejlig,  -
Og problem fri bil, det tør jeg godt sige, alle de år jeg har haft min.!

 

POLLURIN.